Dostawa artykułów żywnościowych: nabiał, mięso i wędliny, pieczywo, owoce i warzywa, mrożonki i ryby, artykuły spożywcze w okresie wrzesień – grudzień 2023 na potrzeby Szkoły Podstawowej NRr 5 w Ełku
1.
1535584714_Ogłoszenie o wyniku postępowania SP Nr 5.pdf (172.5 KB) Data wprowadzenia do BIP: 18-08-2023 19:21 | Data wytworzenia informacji: 18-08-2023 |
2.
122915635_Raport_z_przebiegu_otwarcia_ofert _1_.pdf (79.2 KB) Data wprowadzenia do BIP: 10-08-2023 11:29 | Data wytworzenia informacji: 10-08-2023 |
3.
1844997241_001.jpg (382.9 KB) Data wprowadzenia do BIP: 10-08-2023 11:30 | Data wytworzenia informacji: 10-08-2023 |
4.
2005226410_002.jpg (214.1 KB) Data wprowadzenia do BIP: 10-08-2023 11:30 | Data wytworzenia informacji: 10-08-2023 |
5.
941972907_OgĹoszenie o zamĂłwieniu SzkoĹa podstawowa Nr 5 EĹk.pdf (189.8 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 21:57 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
6.
1878925474_Formularz cenowy Zad. 2.5 warzywa i owoce.xlsx (14.2 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 21:57 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
7.
570117672_Formularz cenowy Zad. 2.6 ryby i mroĹźonki.xlsx (15.6 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 21:58 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
8.
700971973_SWZ ZP.SP5.26.1.2023.7z (245.9 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 21:59 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
9.
802544843_SWZ ZP.SP5.26.1.2023.docx (90.9 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 21:59 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
10.
235547962_ZaĹÄ
cznik nr 1 do SWZ.docx (20.4 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 21:59 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
11.
1725840225_ZaĹÄ
cznik nr 3.1 do SWZ- OĹwiadczenie z art. 125 ust. 1 ustawy Pzp -wykonawcy-wykonawcĂłw.docx (31.4 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 22:00 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
12.
478521375_ZaĹÄ
cznik nr 3.2 do SWZ - OĹwiadczenie z art. 125 ust.5 ustawy Pzp -podmiotu-udostepniajacego-zasoby.docx (25.6 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 22:00 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
13.
358052305_ZaĹÄ
cznik nr 4 do SWZ.docx (32.9 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 22:01 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
14.
173431131_ZaĹÄ
cznik nr 5 do SWZ.docx (15.6 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 22:02 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
15.
1381145062_Formularz cenowy Zad. 2.1 nabiaĹ.xlsx (13.3 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 22:02 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
16.
376782239_Formularz cenowy Zad. 2.2 miÄso i jego przetwory.xlsx (12.1 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 22:03 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
17.
1286663703_Formularz cenowy Zad. 2.3 pieczywo.xlsx (15.6 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 22:03 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
18.
745692819_Formularz cenowy Zad. 2.4 art. spoĹź.xlsx (19.3 KB) Data wprowadzenia do BIP: 28-07-2023 22:03 | Data wytworzenia informacji: 28-07-2023 |
19.
245568060_odrzuc1 001.jpg (422.1 KB) Data wprowadzenia do BIP: 18-08-2023 19:22 | Data wytworzenia informacji: 18-08-2023 |
20.
303929809_odrzuc2 001.jpg (99.8 KB) Data wprowadzenia do BIP: 18-08-2023 19:22 | Data wytworzenia informacji: 18-08-2023 |
21.
461391469_pkt1 001.jpg (372.1 KB) Data wprowadzenia do BIP: 18-08-2023 19:22 | Data wytworzenia informacji: 18-08-2023 |
22.
2002539740_pkt2 001.jpg (157.6 KB) Data wprowadzenia do BIP: 18-08-2023 19:22 | Data wytworzenia informacji: 18-08-2023 |